Parrots of the World

Old price: 39,95 EUR
prijs: 29,95 EUR
plus verwerkingskosten
levertijd: Dit artikel is op voorraad en wordt op zaterdag verzonden.
6 De bijkomende verzend/portokosten voor dit artikel zijn € 7,25 (NL) : .
aantal:

Een opmerkelijke verkenning van genaturaliseerde papegaaien, een van de meest verspreide vogels ter wereld
Er zijn meer dan 350 soorten papegaaien in de wereld, en ongeveer 300 van deze soorten zijn naar andere landen vervoerd via de handel in gekooide huisdieren. Of het nu gaat om ontsnapte gevangenschap of doelbewuste vrijlating, veel van deze papegaaien broeden nu in nieuwe habitats. Niet minder dan 75 soorten papegaaien hebben broedpopulaties vastgesteld in landen waar ze werden geïntroduceerd, en papegaaien behoren nu tot de meest verspreide groep vogels. Naturalized Parrots of the World is het eerste boek dat deze specifieke vogelpopulatie onderzoekt.
Dit boek brengt het werk van toonaangevende onderzoekers samen in één handig boek en verkent de biologie van genaturaliseerde papegaaien en hun interacties met inheemse ecosystemen. Experts bespreken de wereldwijde verspreiding van papegaaien, hun genetica, instandhoudingsimplicaties en menselijke reacties op deze vogels. Ze houden ook rekening met studies over beheerskwesties en het gebrek aan consensus over niet-natuurlijke soorten in het wild. De laatste hoofdstukken bevatten casestudy's van de twee meest succesvolle soorten - de Halsband Parkiet en Monniksparkiet - evenals studies van de geïntroduceerde papegaaisoorten in specifieke landen en regio's, waaronder de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk, Spanje, Portugal, Noord-Europa, Zuid-Afrika en Australië.
Naturalized Parrots of the World benadrukte kritieke aspecten van de natuurbeschermingsbiologie en biodiversiteit en zal een onschatbare hulpbron zijn voor papagaai-eigenaren, ornithologen, natuurbeschermingsbiologen en vogelaars.

Copyright MAXXmarketing GmbH
JoomShopping Download & Support